Героїчні салоїди

20.09.08

У стереотипних образах, які активно культивуються антинародними угрупованнями, українці постають такими собі салоїдами, які п’ють самогон, лають москалів, а коли доходить до діла, то відразу затягують давню пісню про  “моя хата скраю”.

Ця казочка дуже вигідна антиукраїнським силам, які на фоні образів вусатих дядьків з помутнілими від горілки очима раніше малювали епічні картини “гєраїчєскіх таваріщєй” у шкірянках із зірками на кашкетах, а зараз пробують насадити образи “слави русскава спєцназа”, який героїчно бореться у Чечні.

Але з кожним днем ми знаходимо нові і нові факти, які кажуть про те, що історію України творили визначні особистості. Українці, що воювали в УПА, як і хлопці з Холодного Яру зразка 1919-го року, як і козаки Мазепи та Виговського є прямою протилежністю одурманеному салоїду. Це прості люди, які здійснювали неймовірні вчинки задля нашого сьогоднішнього добробуту і спокійного життя. 

Більшість цих людей є досі незаслужено забутими, а їх справа не визнаною суспільством. Причиною цього є відсутність доступної інформації. Ми відкриваємо маловідомі біографії героїв і місця пов'язані з їх життям, оскільки знання своєї справжньої історії робить людину сильною духом і свідомою розумом. А ці якості вкрай необхідно мати кожному і в наш час.

 

З повагою,

Slavaukraini.org

повернутись

Щоб мати змогу залишати коментарі, необхідно зареєструватись.

logo 1

© 2008 SlavaUkraini.org | Design by 2D Studio