Всі на Майдан!

21.11.10

Для чого протестувати, може воно само якось вирішиться? Раніше ж вирішувалося, якось… Пробуєш виправдати свою бездіяльність: що я один можу вирішити? І зрештою нафіг лізти на рожон? Але проблема в тому, що чудес не буває і якщо не докласти зусиль, то нічого само по собі не змінится. Точніше зміниться, але тільки на гірше.

Чому ми завжди їм попускаємо? Що це за дибільна цивілізованість така? А вони ж все наглішають і наглішають. Скільки треба людей, щоб повикидити цю контру з кабінетів? 10-20 тис.? Ну може 50. А якщо прийде 150 тисяч, то ці покидьки разом зі своїми холуями самі втечуть підібгавши хвоста. І ніхто крім нас цього не зробить. Скільки ще ми будемо чекати? Рік, 5, 100 років? Люди стільки не живуть.

Так, я роузмію, хочеться жити нормально, мати сім'ю, дітей, будинок біля лісу. Але цього всього не буде якщо ці покидьку будуть при владі. А буде камуналка і пасобіє. І справа не в податковому кодексі чи другій державній мові чи ще в якихось деталях. Справа в загальному тлі, а тло таке: купка аморальних напівграмотних нахаб пробують відібрати у мене землю моїх батьків і дідів і право мирно на ній працювати. Вони хочуть мати покірних батраків, які будуть пахати на їх заводах по 12 годин на день. А вільні люди зі своєю думкою мають бути або в землі або на еміграції, на крайняк в тюрмі. Мене такий варіант аж ніяк не влаштовує. А вас?

Як же так, все розвалити, а що запропонуємо взамін? По-перше, не розвалити, а навічно відсторонити від влади і впливу контру - партноменклатуру, яка повилазила після Майдану. Вони і так все розвалюють, точніше розтягують зі швидкістю світла. По-друге, я знаю чимало людей, які ніколи не були при владі, але можуть керувати селом, районом, містом, областю і державою набагато краще за азарових та кернесів. Я думаю і ви чимало таких знаєте. От і все, тому давайте не перебільшувати наслідків. Гангрену треба видалити. Завтра треба сказати "Прощай, наволоч!". І поки вони не підуть далеко-далеко, не розходитися.

 

PS: 22 листопада 2010 року на Майдані Незалежності у Києві розпочалася акція протесту проти нового Податково Кодексу та влади Януковича-Азарова. На площі зібралося більше 50 000 громадян з різних куточків України. Доступна пряма трансляція події.

 

 

 

 

 

 

 

 

повернутись

Щоб мати змогу залишати коментарі, необхідно зареєструватись.

logo 1

© 2008 SlavaUkraini.org | Design by 2D Studio